Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Martí deixa de ser director després de 20 anys al capdavant de l’INS Milà i Fontanals

Encara una nova etapa després d’un curs escolar marcat per l’aturada de l’activitat acadèmica per la pandèmia del coronavirus i amb la novetat de la celebració de la selectivitat a les instal·lacions de l’institut.

A les espatlles, arrossega una trajectòria significativa en el món acadèmic amb dues dècades com a director del Milà.

Pere Martí explica que en aquests anys l’institut ha canviat molt. Ha esdevingut un institut que ha anat guanyant credibilitat acadèmica i ha anat fidelitzant alumnes i famílies com a resultat de la feina ben feta. La implantació del batxillerat artístic al centre ha estat un element clau i diferencial respecte altres equipaments educatius i ha permès l’arribada d’alumnes de tot Vilafranca i comarca i també de fora de l’Alt Penedès.
El Pere Martí deixa de ser director orgullós de la feina ben feta. Tot i així, continuarà vinculat a l’institut ja com a exdirector.

El director de cara al proper curs 2020-2021 serà Josep Mateu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: