Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Aragonès afirma que Agricultura i Educació seran les primeres delegacions en desplegar-se

En el marc d’una de les reunions periòdiques que es fan a les diferents delegacions del govern, dimecres la trobada es feia a Vilafranca, ho ha concretat el vicepresident del Govern.

Tot just abans de la reunió, el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès ha atès la premsa per tal d’explicar el sentit de la reunió amb els delegats territorials que s’ha fet aquest dimecres a Vilafranca. Aragonès ha recordat que son trobades que es fan de manera periòdica, i que la d’avui se cen trava en parlar sobre propostes per afrontar la situació de pandèmia provocada per la COVID 19.
A preguntes de la premsa però, Aragonès ha refermat el que ja va avançar la setmana passada per escrit, i ha confirmat el seu compromís per tal que el proper any els diferents departaments del Govern despleguin les seves delegacions territorials al Penedès. Ha explicat que serà en funció dels pressupostos del 2021, però sí ha confirmat que els departaments d’Educació i Agricultura faran aquest desplegament abans.
El vicepresident ha parlat també de l’actual moment polític al país, després que els presos polítics hagin perdut el tercer grau. Ha considerat que és una mostra de la repressió que continua aplicant l’estat sobre els independentistes catalans, i ha demanat que es replantegi la situació per no trencar els ponts entre els dos governs. Ha refermat també la seva voluntat de continuar apostant però per el diàleg.
De la seva banda el delegat territorial al Penedès, i alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha considerat positiu el compromís expressat per el vice president de desplegament de les delegacions al territori. També ha valorat positivament inversions anunciades per ajudar a potenciar el Penedès que es faran realitat en breu.
Com una inversió de cara als propers mesos ha avançat que es destinaran 15 milions d’€ a la reforma i millora de l’IDIADA per investigar en relació als vehicles autònoms i els vehicles elèctrics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: