Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV emet el concert del Centenari de l’Orquestra Pau Casals

El concert, protagonitzat per l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, tindrà lloc diumenge a les 21:30h a la Plaça Nova del Vendrell en el marc de la capitalitat cultural.

El concert s’emet a través de La Xarxa per tot Catalunya. Com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, la realització tècnica anirà a càrrec de l’equip de Penedès TV, amb la producció de RTV El Vendrell.

El 10 de juliol de 1927, els músics i membres del Patronat de l’Orquestra Pau Casals, juntament amb la Vila del Vendrell van retre un homenatge a Pau Casals, nomenant-lo fill il·lustre i organitzant diversos actes, entre els quals dos concerts de l’orquestra que ell mateix va dirigir: un a la plaça Pi i Margall i un altre al Teatre Tívoli.

En el marc del programa del Centenari de l’Orquestra Pau Casals i commemorant aquest concert, aquest diumenge, a dos quarts de deu de la nit, tindrà lloc un concert simfònic a l’aire lliure i gratuït a la plaça Nova del Vendrell. Anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae. Formada per 40 músics i dirigida per Jordi Mora, l’orquestra interpretarà una selecció de les obres que van sonar aquell 10 de juliol.

Aquest concert ha estat organitzat per l’Ajuntament del Vendrell i la Fundació Pau Casals, amb motiu del programa del Centenari de l’Orquestra Pau Casals i en el marc de la programació del Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020. Havia de ser el concert d’inici del Festival Internacional de Música Pau Casals del Vendrell, que ha estat suspès per causa de la COVID-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: