Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV acostarà la festa major dels Monjos a les llars

El pregó i el ball de lluïment es podran veure en directe per Penedès TV.

Donades les circumstàncies actuals, les festa major de Santa Margarida i els Monjos està sobretot adreçada als veïns i veïnes del poble. Els aforaments pels actes estan limitats i, de fet, ja s’han exhaurit els tiquets per veure’ls in situ. Tot i així, Penedès TV acostarà la festa a les llars amb dues retransmissions en directe.

Aquest divendres a les nou vespre us oferirem el pregó del Ball de Diables Spantus, que compleix aquest 2020 el seu 40è aniversari. I el diumenge a les dotze del migdia, es podrà seguir en directe el ball de lluïment, amb la locució d’Àlex Santamaria i els comentaris tècnics de Marta Girona.

D’altra banda, dissabte a les nou del vespre podreu seguir a Penedès TV la retransmissió de l’obra de teatre de la Flyhard ‘Al descobert’, dins de la iniciativa ‘Equipaments tancats, programació oberta’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: