Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 nens i nenes participen en el parc d’educació vial d’aquest estiu

El tradicional parc mòbil d’educació vial està en marxa des de fa uns dies a la zona esportiva de la vila

Més de 200 nenes i nenes dels diferents casals d’estiu que estan en marxa aquest estiu a la ciutat prendran part en les activitats formatives del parc mòbil que disposa d’un ampli ventall d’accessoris per fer comprendre als més petits els sistemes de regulació del trànsit.

La principal característica del parc, cedit per Serveis Mèdics Penedès, és la seva versatilitat i la facilitat per a ser muntat i desmuntat en qualsevol pista esportiva o espai diàfan. Precisament, aquesta versatilitat fa que pugui ser cedit a qualsevol entitat o escola que ho demani.

El parc mesura 20 metres de llarg per 11 d’amplada i posa a disposició dels nens i nenes bicicletes, tricicles, cascos, armilles reflectores, senyals de trànsit i semàfors per a vehicles i vianants. Aiximateix i per tal de completar la tasca divulgativa, el parc té també un circuit amb vuit catifes, tres passos de vianants, una catifa amb la llegenda «Stop» i desenes de cons per a suport d’exercicis que realitizi l’educador o educadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: