Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospitalet certifica l’ascens a la Segona Divisió B

Els de Jonathan Risueño han aconseguit l’ascens a la categoria de bronze després d’empatar a 1 amb el Terrassa

L’Hospitalet ha aconseguit la plaça d’ascens a Segona Divisió B. L’estadi de Badalona va viure un dels partits més emocionants de la temporada. Amb un empat al marcador, els de Jonathan Risueño van poder celebrar l’ascens, ja que a la classificació van quedar primers de grup per davant del Terrassa, els seu rival a la final.

Amb un partit amb poques ocasions, els riberencs es van avançar els primers al marcador al minut 56 amb un xut frontal de Canario que Ortega no va poder parar. No va ser fins al minut 90 que el Terrassa va aconseguir l’empat després d’una falta que va penitar Sergi Arranz, pitxitxi de l’equip, i que va acabar al fons de la xarxa, impossible d’aturar pel porter egarenc Aliaga.

Amb uns minuts finals agonitzants pels de Risueño, finalment van aconseguir l’ascens en el que era el seu tercer play-off consecutiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: