Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició ‘Tast tèxtil’ ha acollit un maridatge pels cinc sentits

Com a activitat vinculada a l’actual exposició ‘Tast Tèxtil’, que fins al 9 d’agost es pot visitar a la Sala dels Trinitaris, divendres passat al vespre va tenir lloc un maridatge pels cinc sentits.

Com a activitat vinculada a l’actual exposició ‘Tast Tèxtil’, que fins al 9 d’agost es pot visitar a la Sala dels Trinitaris, divendres passat al vespre va tenir lloc un maridatge pels cinc sentits. Les artistes Cecília i Mercè González es van inspirar en un menú del restaurant Les Cols d’Olot i les aromes i el gust dels vins i caves de bodegues Sumarroca per a dur-lo a terma. El maridatge era també auditiu perquè s’acompanyava de la guitarra d’Alejandro Leguizamo i la veu d’Andrea Perrone.

Mercè Sumarroca s’encarregava d’explicar el maridatge amb un vi blanc, dos de negres i un vi de postres.

Sumarroca comentava que sempre és complex plantejar un maridatge d’aquest tipus, amb tants elements, però estava satisfeta amb el resultat.

L’exposició ‘Tast tèxtil’ té el teixit com a base de la proposta. A través de la seda, Cecília i Mercè González plantegen a la mostra un pont entre la cuina i l’art: convertir un menú degustació en un menú exposició. Les artistes han volgut interpretar els plats, transformant quelcom tan efímer com és el menjar, en una obra tèxtil contemporània i bidimensional, amb el color i la textura com a llenguatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: