Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espai jove La Nau reobre les seves portes amb continguts i formats adaptats al nou context

La programació d’aquest estiu combina l’activitat en línia de La Nau Virtual amb l’activitat presencial a l’equipament.

Aquest estiu ofereixen una variada proposta d’activitats juvenils adaptada a la realitat actual, controlant els aforaments i adoptant les mesures de seguretat i higiene necessàries. Per accedir a l’equipament cal fer-ho amb mascareta. En entrar cal passar pel punt de desinfecció que inclou la catifa desinfectant per a les sabates i el servei de desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic. Les activitats grupals es realitzen amb grups de màxim 10 persones i amb una única persona formadora per a cada grup. Durant l’activitat es mantindrà la distància d’1,5 m entre persones i els espais seran desinfectats després del pas de cada grup.

La programació d’estiu, i que tindrà continuïtat també durant la tardor 2020, girarà al voltant d’aquests tres eixos: el benestar personal, el futur incert i el lleure i cultura. Per a adolescents, de 13 a 17 anys, cada matí es fa el Campus Jove La Nau que és una proposta de lleure educatiu nova i experimental, adaptada al context sorgit per la pandèmia, que ofereix 40 places adreçades al públic adolescent. Per aquells joves d’entre 16 i 30 a les tardes hi ha un total de 13 propostes noves, 7 de les quals són presencials i 6 són virtuals. 

Una de les activitats que començava aquesta setmana, amb les entrades exhaurides, és el taller de ioga i meditació.

A més, La Nau també acollirà una nova edició, la segona, de les Escenes Fresques. Enguany els espectacles en directe combinaran artistes professionals amb artistes joves locals, fomentant així el desenvolupament dels joves de la zona i dotant d’altaveu als joves talents de casa nostra. També s’ha vetllat per oferir una programació diversa amb espectacles de diferents disciplines que comptaran amb artistes emergents de primer nivell. Els actes previstos són: cinema a la fresca, concerts en acústic, espectacles de màgia, monòlegs, espectacles de percussió i un cabaret per finalitzar la programació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: