Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor Pere Martí presenta un conte sobre la malaltia de l’Alzheimer

El llibre està il·lustrat per Joan Miró i compta amb un apèndix final sobre la malaltia de l’Alzheimer escrit per de la metgessa penedesenca Àngels Cererols

‘L’àvia que perdia les paraules’ és un dels nous contes de Pere Martí. La gran diferència amb totes les anteriors obres és que aquesta ha estat un encàrrec. L’Associació Llambrusca Alzheimer Penedès que ajuda a afavorir la vida dels malalts d’alzheimer va demanar-li que fes un conte sobre el tema.
I tot i que el Pere Martí en un inici no es veia amb cor de tractar una qüestió tan delicada com és aquesta malaltia, finalment va escriure ‘L’àvia que perdia les paraules’ i el va narrar el Dia Mundial de l’Alzheimer. Tal i com diu Martí, es tracta d’una història dura però a la vegada molt tendra.
El llibre està il·lustrat per Joan Miró i compta amb un apèndix final sobre la malaltia de l’Alzheimer escrit per de la metgessa penedesenca Àngels Cererols. El conte ha estat publicat per Fundació el Solà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: