Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les artistes Mercè i Cecília González presenten a Vilafranca l’exposició Tast Tèxtil

La Sala dels Trinitaris acull Tast Tèxtil fins el proper 9 d’agost.

Des d’aquest cap de setmana i fins el proper 9 d’agost, la Sala dels Trinitaris acull l’exposició Tast Tèxtil, de Mercè i Cecília González. Es tracta d’una sèrie de treballs amb seda blanca, en els quals les artistes tèxtils han plasmat les seves sensacions tastant diferents begudes i aliments.

La idea va sorgir a partir d’un menú degustació que les artistes van dur a terme al restaurant Les Cols d’Olot, a càrrec de la xef Fina Puigdevall. Entre les teles treballades es poden trobar representacions del vi, la cervesa o la xocolata, entre d’altres.

Tast Tèxtil és una confluència d’estils i tècniques diferents, com per exemple l’ús del pojagi, una tècnica de patchwork coreana. Es tracta d’una feina conjunta entre les artistes, resultat de treballar amb els cinc sentits. Un joc de costures, transparències i textures.

Les artistes exposen a Vilafranca després de tres mesos de pandèmia, en els quals han seguit immerses en un procés creatiu constant, a l’hora que s’han vist trastocats plans de futur. Per exemple, un viatge a Canada, on tenien previst presentar aquest Tast Tèxtil.

A l’acte d’inauguració, aquest passat dissabte, també va assistir la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, en representació del regidor de cultura, Ricard Rafecas, qui no va poder assistir. Montserrat es mostrava satisfeta per la reactivació de la cultura a la vila de forma progressiva.

L’exposició Tast Tèxtil, estarà oberta al públic a la Sala dels Trinitaris fins el proper 9 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: