Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atleta Olga Cabrera entra al rànquing mundial d’atletisme amb la seva marca dels 50 km marxa

Cabrera ocupa la novena posició al rànquing mundial absolut amb una marca de 5h i 39 segons en la prova dels 50 km marxa

Olga Cabrera ha tornat a fer història. L’atleta vilafranquina ha aconseguit entrar al rànquing mundial absolut de les millors maques de totes les proves d’atletisme. Cabrera ocupa la novena posició a la llista amb una marca de 5h i 39 segons en els 50km marxa. Parlem amb l’atleta per veure com ha rebut aquesta notícia.

En aquest rànquing cal destacar que, degut a la situació actual, algunes de les curses no han pogut realitzar-se i, per tant, hi ha algunes proves que no apareixen al llistat. Aquestes marques mundials són a nivell absolut, és a dir, computen totes les categories d’atletisme.

L’atleta vilafranquina s’estava preparant per millorar les marques fetes en els anteriors curses, pero en aquests darrers mesos ha estat difícil poder competir. Tot i això, Cabrera segueix entrenant per estar preparada físicament un cop es pugui tornar a competir.

Amb un futur incert per la crisi sanitària, l’atleta seguirà treballant per no perdre el ritme de competició i donar el millor de si mateixa per seguir estant al nivell més alt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: