Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de La Granada comunica que no hi ha empalmada a la Festa Major del poble

En un escrit que ha fet arribar als mitjans de comunicació, l’Ajuntament de La Granada desmenteix que s’hagi previst la celebració de l’empalmada.

El comunicat diu que «davant les notícies falses que corren per les xarxes i de les quals se n’ha fet ressò algun mitjà de comunicació erròniament, l’Ajuntament de la Granada comunica que no hi haurà empalmada».

El dissabte a la nit, després de l’espectacle dels diables, es farà un concert per a la gent del poble on tothom haurà d’estar assegut respectant la distància de seguretat dins del recinte delimitat. Una altra mesura és que tothom haurà de fer servir mascareta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: