Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘La història del cava’ opta al Premi Gourmand al millor llibre publicat en els darrers 25 anys

‘La història del cava’ opta al Premi Gourmand al millor llibre publicat en els darrers 25 anys

L’estudi ‘La història del cava’ va ser publicat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia el 2016 i va tenir un notable impacte com a reflexió històrica i crítica del sector dels vins escumosos.

L’organització dels Premis Gourmand ha convocat finalment els premis especials 1995-2020 a Estocolm entre els dies 30 d’octubre i 1 de novembre. El llibre ‘La història del cava’ de Santi Borrell, que va rebre el Premi Gourmand 2016 com a millor llibre del món en la categoria Història del vi, optarà a millor llibre del món publicat en els darrers vint-i-cinc anys de la seva corresponent categoria.

L’estudi ‘La història del cava’ va ser publicat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia el 2016 i va tenir un notable impacte com a reflexió històrica i crítica del sector dels vins escumosos. El llibre té una segona part, ‘La vinya i el vi del Penedès. 1850-2020’, que va rebre el Premi Gourmand 2020 com a millor del món en la categoria Vins d’Europa.

Precisament, els Premis Gourmand 2020 que s’havien de celebrar els dies 3 i 4 de juny a París es van suspendre davant la crisi del coronavirus. Els premis es van concedir de forma telemàtica, davant de tota la incertesa que estava generant la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: