Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació PINNAE dona suport amb 300.000€ a 18 projectes socials de la Vegueria Penedès

La tercera Convocatòria de Projectes d’impuls Social pel Territori que ha impulsat Pinnae ha recollit 38 projectes d’entitats que treballen amb les persones i col·lectius més vulnerables del territori

Enguany s’ha dotat amb 300.000 euros, i com a novetat, aquest any la Fundació Pinnae ha introduït el desdoblament de les dotacions econòmiques en dues modalitats i vincula les propostes a les necessitats provocades per la pandèmia del COVID19.
La convocatòria va estar oberta entre el 5 de maig i el 2 de juny d’aquest any i els projectes els han pogut presentar entitats que treballen amb l’objectiu d’ajudar a persones i col·lectius vulnerables que es desenvolupen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf. El director tècnic de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, comentava que s’han donat ajuts a 18 entitats, tant algunes de grans i amb àmbit d’actuació en més d’una comarca, i altres que gairebé tenen un àmbit local.
Hi havia una modalitat que oferia un suport fins a 10.000€ i una altra que anava d’aquesta franja fins els 25.000, en funció del projecte presentat.
Amb l’ajuda i l’assessorament de la Fundació Pere Tarrés, s’ha fet l’avaluació final dels projectes seguint uns criteris i requisits establerts a les bases, com per exemple la seva viabilitat tècnica, la capacitat de treballar en xarxa, la viabilitat econòmica i la difusió.
Per part de la Fundació Pinnae s’ha destacat la extraordinària feina de les entitats socials que estan treballant constantment per a les persones més desafavorides del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt bones seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: