Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fotògrafa Roser Blanch presenta ‘Un vestit’ a la Cisterna en el marc del Festival EVA

La singularitat de l’espectacle és que està pensat per a un únic espectador o espectadora amb l’objectiu de crear un espai íntim.

Durant tota aquesta setmana s’ha anat projectant a la Cisterna l’obra de la fotògrafa Roser Blanch, un joc entre ella mateixa, un provador i els vestits que s’ha anat emprovant durant 4 anys. Tal i com explica la mateixa Roser Blanch l’interessava investigar l’acció de vestir-se i aquells llocs on anem a buscar el nostre vestuari que al final ens identifica com a persones. Per això es va dedicar a visitar botigues i fer-se fotos emprovant-se vestits.
La singularitat de l’espectacle és que està pensat per a un únic espectador o espectadora. Per això es fan passis cada mitja hora entre les 8 del vespre i les 12 de la nit.
Durant el camí de baixada a la sala de La Cisterna s’han disposat nombrosos miralls per a que el visitant es pari a contemplar-se i descobrir-se, perquè al cap i a la fi, el treball de Blanch vol fer reflexionar sobre la identitat que ens marca, moltes vegades, un vestit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: