Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Comissió de Festes ha preparat una Festa Major de Moja sense actes presencials

La Comissió de Festes ha preparat una Festa Major de Moja sense actes presencials

Hi haurà pregó, concerts i actes pels més petits. Les activitats es podran seguir del 22 al 26 de juliol per Canal 20-Ràdio Olèrdola, la web de la Comissió i un servei de megafonia al carrer.

Fer una Festa Major sense actes presencials que resulti atractiva. Aquest era el repte que s’havia plantejat la Comissió de Festes de Moja a l’hora d’afrontar la celebració d’aquest 2020. Tenien clar que no volien renunciar a oferir a la població actes per Festa Major, però sempre tenint en compte i prioritzant la seguretat sanitària en l’actual context, marcat per la necessitat d’evitar rebrots de COVID-19. Per això han elaborat una programació, des del proper dimecres 22 i fins el diumenge 26 de juliol, sense actes presencials però amb la possibilitat de seguir les activitats a través de l’emissora de ràdio municipal, Canal 20-Ràdio Olèrdola, la pàgina web de la comissió de Festes; i inclús un servei de megafonia al carrer en alguna de les propostes.
Del programa es sacrifiquen actes tradicionals i ben arrelats, com la cercavila, la nit de foc dels Diables o els balls. Però es mantenen propostes com els concerts en directe (sense obrir-los al públic) o bé el pregó, que es podrà seguir aquest divendres per Canal 20.
A més de la possibilitat de poder veure una exposició dedicada als Balls de la Festa Major, com activitats de caràcter presencial, el programa inclou propostes que no organitza directament la Comissió de Festes, com una trobada d’intercanvi de plaques de cava i la missa en honor a Sant Jaume que acaba amb el cant dels goigs. Igualment, en el programa també es preveu un castell de foc el divendres 24 per la nit i una traca de fi de festa, el diumenge 26 al vespre.
La programació es pot consultar al web www.festesdemoja.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: