Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cobla Catània protagonitza el concert de sardanes de Sant Jordi d’estiu

Aquest dijous al vespre a la Plaça de la Vila, en el marc de la Festa del Llibre i de la Rosa, la cobla Catània va fer el tradicional concert de Sant Jordi que es va haver d’ajornar el passat 23 d’abril per la pandèmia de la covid19.

Es tracta d’una proposta organitzada per l’entitat Vilafranca Sardanista. La seva presidenta, Dolors González, explicava que enguany és molt complicat mantenir l’activitat sardanista.

La cobla Catània és l’encarregada tradicionalment de posar el toc musical a Sant Jordi que enguany, per les mesures fixades per les autoritats sanitàries, no va comptar amb una ballada sinó que es va fer en format concert. El Jaume Bricullé és un dels integrants de la cobla vilafranquina.

Aquest any 2020, la Cobla Catània celebra el seu 30è aniversari. En aquestes tres dècades, ha amenitzat multitud de ballades, balls vuitcentistes, concerts, processons i acompanyament d’autoritats fent un repertori de sardanes balladores. Actualment la cobla està formada per onze músics de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: