Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capella de Sant Joan acull ‘Veus des del refugi’, una visió sobre el drama dels refugiats

L’exposició s’inaugura aquest proper divendres i vol ajudar a donar visibilitat a la situació dels refugiats, donant veu als seus protagonistes.

Sota el lema ‘Veus des del refugi’, el Servei de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat una exposició que es podrà visitar a la capella de Sant Joan. La inauguració serà el proper divendres a 2/4 de 8 del vespre.
Els impulsors de l’exposició, Clara Calvet i Sebastián Riveaud, disposen d’una àmplia experiència tant en el món audiovisual com en treballs socials. Va ser després d’haver participat en un taller de documental social participatiu a Atenes que es van posar a treballar en la realització de diversos vídeos que relaten històries de migració explicades des dels mateixos camps de refugiats, des de cases particulars o des de la seu de Ankaa Project, organització on es va impartir el taller.
El format de l’exposició consistirà en un seguit de plafons informatius que compartiran espai amb pantalles on es duran a terme les diverses projeccions, que requeriran l’ús d’auriculars. Com que el fet de compartir auriculars en un espai públic contravé les mesures de seguretat necessàries en les circumstàncies actuals, l’organització ja ha buscat una solució alternativa tot i que es recomana als visitants que portin els seus propis auriculars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: