Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 15ª Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca s’ajorna fins el juny del 2021

El Rotary Club de Vilafranca, organitzador de la Nit Solidària, ha decidit posposar definitivament la seva 15ª edició a causa de la incertesa provocada per la pandèmia de la COVID19.

En el moment de la presentació de la 15ª Nit Solidària, l’organització va anunciar que se celebraria al juny, però amb la crisi provocada per la COVID19, el Rotary Club va decidir posposar-la fins el 30 d’octubre. Finalment ha decidit traslladar l’esdeveniment al 4 de juny del 2021. Des del Rotary Club s’ha anunciat que per l’edició 2021 es mantindrà l’entitat beneficiària, la Fundació Amics Joan Petit, dedicada a la investigació del càncer infantil, i que les aportacions ja recollides durant el 2020, principalment de les activitats solidàries de les entitats esportives que cada any participen en la Nit Solidària, també es traslladaran al la Fundació Amics Joan Petit.
Des de que el Rotary Club de Vilafranca va impulsar la Nit Solidària, aquesta iniciativa solidària ha recollit més de 550.000 euros destinats a projectes i entitats com Sant Joan de Déu, Cáritas, Fundació l’Espiga, la Fundació Enriqueta Villavechia o la Creu Roja entre d’altres.
Des de l’organització treballen ja en les activitats i sopar solidari pel proper any. Per altra banda, es poden continuar fent donacions al compte solidari

ES40 2100 3087 1522 0039 0749.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: