Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gemma Ruiz ha obert el cicle de tertúlies d’estiu als cellers amb el seu llibre ‘Ca la Wenling’

Ruiz va presentar ‘Ca la Wenling’, un llibre que, com el seu èxit anterior, ‘Argelagues’, posa el focus sobre l’èpica de la quotidianitat.

El cicle de tertúlies organitzades per Vinseum, La Cultural llibreria, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca i Penedès TV arrencava aquest dimecres al vespre al Celler Eudald Massana Noya de Sant Pau d’Ordal.

La primera vetllada estava protagonitzada per Gemma Ruiz i la seva novel·la ‘Ca la Wenling’. L’autora va estar acompanyada pel periodista Josep Maria Soler i la mestra i col·laboradora del Penedès Gamma Extra amb la secció ‘Vida entre llibres’ Laia Santís.

Ruiz va presentar ‘Ca la Wenling’, un llibre que, com el seu èxit anterior, ‘Argelagues’, posa el focus sobre l’èpica de la quotidianitat.

L’autora escull la perruqueria d’una dona d’origen xinès com a centre de la història, una decisió que qualifica de «política, en el millor sentit de la paraula».

Les tertúlies d’estiu als cellers continuen dimecres a les vuit del vespre a Can Bas amb ‘El primer capità’, d’Enric Calpena, qui conversarà amb el director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Joan Beumala.
Les tertúlies seran emeses d’una setmana per l’altra a partir de dimecres vinent, a dos quarts de nou del vespre, a Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: