Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eva Baltasar i ‘Boulder’ a la nova vetllada del cicle Tertúlies d’estiu als cellers

L’acte tenia lloc al Jardí-Restaurant El Celleret que la família Torres té al Centre de visites de Pacs.

L’escriptora, una de les veus més originals de la narrativa catalana actual, protagonitzava aquest dimecres al vespre una nova vetllada del cicle de Tertúlies d’estiu als cellers. L’acte tenia lloc al Jardí-Restaurant El Celleret que la família Torres té al Centre de visites de Pacs.

La poetessa i novel·lista Eva Baltasar va conversar amb el periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Josep Maria Soler, sobre ‘Boulder’, la segona baula d’una trilogia iniciada l’any 2018 amb l’aparició de ‘Permagel’, un títol que ha consagrat l’autora com a una de les veus més originals de la narrativa catalana actual.

‘Boulder’ és la història d’una dona atreta per la solitud i gelosa de la seva independència que treballa com a cuinera en un vaixell mercant en ruta per la costa de Xile. Tot i així, s’enamora de manera vehement d’una altra dona fins al punt de renunciar a la seva condició de nòmada.

Baltasar reconeix que hi ha molt d’ella mateixa en la seva obra. L’escriptora parla també del llenguatge i de com el treballa, tenint en compte que també és poeta.

Organitzades conjuntament per La Cultural llibreria, Vinseum, Biblioteca Torras i Bages, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, el cicle Tertúlies d’estiu als cellers es proposa durant quatre setmanes conjugar cultura i vitivinicultura a partir d’una tertúlia que té com a punt de partida la presentació d’un llibre mitjançant l’entrevista amb l’autor.
La propera i darrera tertúlia serà el dimecres 5 d’agost a les Caves Nadal i comptarà amb Roger Pera, qui presentarà el seu llibre ‘Èxit’, en conversa amb la periodista Laia Paretas.

Les tertúlies es poden recuperar a la sintonia de Ràdio Vilafranca d’una setmana per l’altra, així com al podcast de la pàgina web www.rtvvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: