Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballs finals del projecte EugeniConnect! es presenten públicament

Dimarts a la tarda va tenir lloc a l’Enològica l’acte de presentació dels treballs finals de l’EugeniConnect!

Es tracta d’un projecte adreçat a l’alumnat de cicles formatius de l’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca; un concurs per premiar les millors solucions als reptes de sostenibilitat plantejats per tres empreses del territori.

A l’acte, tres equips d’alumnes han presentat les seves solucions als reptes per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible presentats el mes de març passat per les empreses XTA (Xarxa de Telecomunicacions Alternatives), Família Torres i ACTUA SCCP. Una app per fer del propi viatge un gamming únic i divertit, una plataforma virtual per fer formació totalment personalitzada i optimitzada i una plataforma per connectar usuaris de pobles i ciutats van ser els tres projectes presentats pels respectius equips.

Rubén Nadal i Àngels Carulla són coordinadors de les xarxes Innova FP i Emprèn FP de l’institut Eugeni d’Ors.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan M. Montfort, destacava que la crisi del coronavirus ha estat un repte més a treballar en aquest projecte.

Per la seva banda, la directora de l’Eugeni, Dolors Arbós, ha agraït la implicació en tot moment del professorat i l’alumnat “malgrat que aquests treballs s’han hagut de fer en època de confinament i amb l’institut tancat pel coronavirus”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: