Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum rep les primeres visites no-guiades després del confinament

El museu vilafranquí obre les seves portes de manera gratuïta fins el proper 31 de juliol, amb reserva prèvia.

Des del passat 2 de juny el Vinseum ha reobert les seves portes per tal que aquells que ho desitgin puguin gaudir del museu o visitar l’exposició permanent, de manera gratuïta fins el proper 31 de juliol. Alhora es reprenen les consultes al Centre de Documentació del carrer de la Palma i també es poden fer compres a la botiga del Palau Reial.

Amb aquest retorn, els espais públics s’han hagut d’adequar a la normativa vigent per garantir un espai sanitàriament segur, basada en quatre factors claus: la distància de seguretat, el control d’aforament, les mesures d’higiene i les mesures de protecció de les col·leccions.

Per aquest motiu el visitant haurà de respectar les mesures adoptades que es redueixen a l’ús obligatori de mascaretes, la higiene de mans i el respecte de la distància social. Alguns dels visitants que es van acostar al museu, trobaven a faltar les visites guiades, les quals es reprendran properament, i es mostraven amb ganes de tornar poc a poc a la normalitat.

D’aquesta manera, el museu s’uneix a l’activitat de la Taverna de Vinseum, en marxa des del 19 de maig, amb l’objectiu d’oferir un espai segur on gaudir de la cultura i el vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: