Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Jordi Figueras Roma ha mort en un accident d’helicòpter a l’Alt d’Urgell

L’ex monitor del GEP i ex diable de Vilafranca, Jordi Figueras Roma, de 30 anys i molt vinculat al teixit associatiu de la vila, ha mort aquest dilluns en un accident a Sant Marc, a Fórnols, a l’Alt Urgell, juntament amb una altre ocupant de l’aparell.

Els dos eren a la zona fent tasques de manteniment de les línies elèctriques.

Tot ha passat quan, per motius que es desconeixen, l’helicòpter s’ha estavellat a la muntanya i ha provocat un petit incendi forestal. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les dotze del migdia. Un testimoni ha trucat alertant que havia vist caure l’helicòpter i que estava en flames. Més tard, s’ha confirmat la mort dels dos ocupants.

Els efectius dels GRAE, els primers d’arribar a la zona, han apagat les restes de l’aparell per evitar que l’incendi afectés més massa forestal. Ara els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació de l’accident.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat un helicòpter medicalitzat i una unitat terrestre del Sistema d’Emergències Mèdiques, tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat i set unitats dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: