Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz Vilafranca 2020 es cancel·la definitivament

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef, ho han anunciat aquest matí en una roda de premsa celebrada a l’ajuntament.

L’evolució de la situació sanitària i la impossibilitat de complir amb l’objectiu bàsic del Vijazz, la promoció del Penedès i els seus productes entre el major nombre de gent possible, han fet que es decidís cancel·lar definitivament l’edició 2020 de l’esdeveniment.

L’Acadèmia Tastavins ha estat treballant fins al darrer moment amb la voluntat de tirar endavant amb el Vijazz Vilafranca entre el 24 i el 26 de juliol, tal com va anunciar el passat 3 de juny, i ha plantejat fins a cinc escenaris possibles en funció de la situació sanitària que hi hagués a finals d’aquest mes. Des de fer-lo en condicions normals fins a limitar-lo a actuacions musicals amb tastos de vins. Però l’evolució del coronavirus a Catalunya, amb el recent confinament del Segrià com a detonant, i les recomanacions d’epidemiòlegs i protecció civil, han acabat de decantar la balança cap a l’opció «més prudent».

Margalef ha volgut agrair el compromís i la comprensió dels 22 cellers que ja havien confirmat la seva participació a la que havia de ser la catorzena edició de l’esdeveniment, així com la dels músics que hi havien de participar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: