Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz es podria suspendre definitivament davant de l’actual situació epidemiològica

L’organització del Vijazz es planteja suspendre l’edició d’aquest 2020, que s’havia anunciat per a finals de juliol, davant dels rebrots que s’han donat a Lleida i els consells dels epidemiòlegs.

Tot i que fa unes setmanes els organitzadors del Vijazz Vilafranca van anunciar que l’edició d’aquest 2020 se celebraria a finals de juliol amb un programa jazzístic de músics i grups catalans, i mantenint la presència de cellers per fer els tast i la mostra de vins Penedès, sembla que finalment el festival no se celebrarà.
Segons ha pogut saber Ràdio Vilafranca/Penedès Televisió aquesta setmana està previst convocar una roda de premsa on segurament s’anunciarà la suspensió definitiva del Vijazz. Els rebrots d’aquestes darreres setmanes a la zona de Lleida, i les previsions que estan fent experts epidemiòlegs sobre els riscos encara latents en actes multitudinaris poden haver fet que al final des de l’Acadèmia Tastavins s’hagi decidit suspendre definitivament el Vijazz 2020. Caldrà doncs veure què s’acaba concretant a mitjans de setmana per part de l’organització i com aquesta decisió pot afectar en l’organització d’altres activitats multitudinàries a la vila previstes per els propers mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: