Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PUOSC destina 135.000 euros a la plaça de l’Oli i la millora del Mercat de la Carn

En aquests moments estan en marxa els treballs previs a la reurbanització de la plaça de l’Oli, que consisteixen en la renovació de la xarxa de clavegueram i de la xarxa d’aigua potable.

Es preveu que aquests treballs previs s’allarguin fins a finals d’agost. Un cop finalitzats, continuaran les obres de reurbanització amb l’objectiu de solucionar les deficiències que presenta la plaça de l’Oli en relació als paviments i les infraestructures i els problemes d’accessibilitat dels vianants i de circulació dels vehicles, en la línia de la renovació que s’ha executat en espais propers com la plaça del Vall del Castell i la plaça de la Constitució.

També s’executarà la renovació i actualització del mobiliari urbà; la preservació i millora de les condicions de l’arbrat existent i la incorporació de nous elements de jardineria de mida més petita; la millora de l’accessibilitat; la implantació d’una mobilitat més tova donant prioritat al vianant respecte al vehicle; i es minimitzarà la presència del vehicle eliminant l’aparcament en tota la plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: