Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival EVA arriba a Vilafranca amb bones sensacions i dues propostes diferents diferents

Al llarg d’aquesta setmana s’ofereix una proposta d’espectacles a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, i un altre a la Cisterna.

Després que a causa de la situació provocada per la pandèmia el festival En Veu Alta veiés alterat el seu inici i busqués fórmules per adaptar-se a la nova situació, aquesta setmana de juliol ha arribat a Vilafranca amb propostes en dos escenaris diferents.
D’una banda des de dilluns i fins divendres cada tarda a partir de les 6 a l’auditori de l’Escola Municipal de Música s’ofereixen s’ofereix una proposta gratuïta i per a tots els públics. De l’altra, també fins divendres però en aquest cas en horari de tarda vespre a la Cisterna s’ofereixen cada mitja hora passis d’un espectacle amb Roser Blanch.
Jordina Biosca, organitzadora de l’EVA, explicava que han engegat aquest juliol amb bones sensacions i amb una bona resposta de públic, tant pel que te a veure amb els aforaments com amb els controls d’accessos.
Enguany l’EVA ha hagut de repensar-se encara més per programar espectacles de proximitat, petit format i aforaments limitats, i amb l’afegit d’haver d’allargar en el temps el festival per poder mirar d’encabir el màxim de propostes que hi havien previstes d’inici. Biosca apunta que aquesta edició finalitzarà el mes de desembre a Vilafranca.
L’espectacle que ahir a la tarda es feia a la tercera planta de l’Ateneu Municipal s’adreçava al públic familiar, però des de l’organització estan detectant que en molts casos el públic és majoritàriament adult segurament també per les ganes de sortir i gaudir d’espectacles que te la gent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: