Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic acull una sessió de pàdel-surf dins del programa H2Oci d’aquest estiu

Diversos usuaris del Complex Aquatic de Vilafranca han participat en una sessió de pàdel-surf en una de les piscines de la instal.lació esportiva.

La sessió s’emmarca en el programa H2Oci d’aquest any que va començar a principis de juliol i acabarà el 6 d’agost. El pàdel-surf és una original pràctica lúdico-esportiva en la que els participants realitzen exercicis i proves variades damunt d’una taula de surf, però enlloc de fer-ho al mar, ho duen a terme a l’interior d’una piscina coberta.

Les mesures de seguretat vinculades a la Covid-19 estan marcant enguany totes les activitats del programa H2Oci i el pàdel-surf no n’ha estat cap excepció. Les persones que s’aputen a les activitats, que en tots els casos tenen aforament limitat, son conscients de la necessitat de seguir les indicacions sanitàries, però aquest fet està provocant que els nivells d’inscripció siguin menors que l’any passat degut al recel de la situació

Malgrat tots els problemes, l’ambient a les piscines del complex és plenament estiuenc i amb gent gaudint de les instal.lacions

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: