Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinema Kubrick reobre les portes amb màximes mesures de seguretat i aforament limitat

Després de quatre mesos amb les portes tancades, l’històric cinema Kubrick de Vilafranca ha reiniciat la seva activitat amb les primeres sessions de la pel.lícula d’animació Onward.

El cinema ha tornat a la normalitat de manera parcial i amb una sessió menys de les que es programaven abans de l’esclat de la pandèmia per tal de garantir les tasques de desinfecció de la sala principal de projecció. La direcció de l’equipament ha aplicat totes les mesures higièniques de seguretat que es reclamen.

Distància de seguretat entre els espectadors a l’accés, dos circuits diferenciats d’entrada i sortida a la sala de projecció i limitació d’aforament al 50 per cent de la capacitat. Aiximateix, un cop acabada la sessió, es procedeix a la desinfecció de la sala.

La il.lusió per recuperar l’activitat després de quatre mesos de tancament era palpable tant per part dels responsables de l’equipament com per part dels primers espectadors. La incertesa pel futur immediat, això sí, és encara molt alta i no es descarta un nou tancament si l’evolució de la pandèmia torna a ser negativa, però malgrat els problemes, les ganes de recuperar la normalitat i poder gaudir del cinema i de les estrenes són molt grans. Sobretot es volen deixar enrera les males sensacions dels quatre mesos de tancament.

Des de la direcció del cinema es vol remarcar el fet del canvi del calendari d’estrenes d’aquest estiu. Grans produccions com Mulan o Pinotxo han variat la seva data d’emissió per tal de garantir una bona presència d’espectadors a les sales.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: