Dilluns, 10 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP rep el segell Infoparticipa a la Transparència i la Qualitat de la Informació

Amb una puntuació d’un 91,1% d’indicadors positius, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès és un dels ens que ha rebut el Segell Inforparticipa a la Transparència i la Qualitat de la Informació.

El grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona ha fet públics els guardons InfoParticipa 2019 als 113 ajuntaments, els 6 consells comarcals i les 3 diputacions que compleixen amb els indicadors de transparència i qualitat de la informació definits pel Laboratori.

Aquests guardons s’atorguen avaluant la informació que es publica a les webs i els portals de Transparència de les administracions públiques; en concret, s’analitza si la informació publicada facilita que qualsevol ciutadà o ciutadana pugui saber quins són els representats polítics del municipi, com es gestionen els recursos i quines eines de participació ciutadana ofereixen les administracions. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: