Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CCAP lliura material promocional als restaurants del gremi d’hostaleria i turisme

El CCAP lliura material promocional als restaurants del gremi d’hostaleria i turisme

Des de fa anys el Consell Comarcal i el Gremi col·laboren en el marc del programa ‘Productes de la Terra’ de la Diputació de Barcelona i el projecte ‘El Penedès, tasta’l’ del Consell Comarcal.

Joan Carles Segura, membre de la Junta del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i propietari del restaurant El Casino de Vilafranca, es va reunir amb la nova consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, Cristina de la Cruz, per tenir un primer contacte després de la presa de possessió de la consellera i per parlar de les accions que tenien previst dur a terme aquest any i que en alguns casos han estat suspeses per causa de la covid19.

Des de fa anys el Consell Comarcal i el Gremi col·laboren en el marc del programa ‘Productes de la Terra’ de la Diputació de Barcelona i el projecte ‘El Penedès, tasta’l’ del Consell Comarcal, en accions de dinamització dels sectors de la restauració i agroalimentari. Arran de la crisi de la covid19, s’ha decidit apostar pel turisme de proximitat per donar a conèixer els productes agroalimentaris locals de qualitat a través dels restaurants adherits al Gremi.

Durant la reunió, es va fer entrega al representant del Gremi del material promocional preparat pel Consell Comarcal abans de l’inici del confinament: tríptics amb informació actualitzada dels restaurants adherits al projecte ‘El Penedès, tasta’l’ i taps reutilitzables per a les ampolles de cava perquè els restauradors obsequiïn els seus clients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: