Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball dels Malcasats comunica que no actuarà de forma presencial a la Festa Major

El Ball dels Malcasats de Vilafranca comunica la decisió de no actuar de manera presencial en cap format a la Festa Major de Vilafranca 2020.

Aquesta decisió ha estat ha estat consensuada de manera unànime després d’un debat dins el grup. Des del Ball dels Malcasats de Vilafranca han fet públic un comunicat en el qual afirmen que «és una irresponsabilitat
programar actes públics a la vila que promoguin la concentració i la circulació de grans quantitats de persones» perquè podrien posar en perill la salut tant del públic com del personal del ball.

També apunten que «hi ha hagut un relaxament general tant de la ciutadania com de les institucions» i que la possibilitat d’un rebrot imminent «és molt elevada».

Finalment, creuen que, si altres poblacions de Catalunya no poden celebrar la seva festa major, és un «acte de solidaritat» fer el mateix.

En definitiva, el Ball dels Malcasats de Vilafranca aposta per la necessitat de celebrar la festa «d’una manera totalment segura» i per això han decidit fer una versió de l’espectacle adaptat a les circumstàncies actuals que pugui ser distribuït a través de les xarxes socials.

En relació a la festa major, aquesta tarda a les set hi ha convocada una roda de premsa que comptarà amb la participació de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i les Administradores i Administradors de la Festa Major, Montse Andrade, Anna De Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: