Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte hi ha una passejada al voltant de les herbes remeieres a Sant Pau

Amb aquesta proposta pel proper dissabte, de 7 a 9 del vespre, es podran conèixer les principals herbes aromàtiques i remeieres del nostre entorn i les seves propietats.

La passejada es farà per la plana agrícola de Les Clotes i s’arribarà al mirador de la muntanya de Sant Pau. El lloc de trobada és el camí de Pacs o dels Pegats, a les 7 del vespre. Aquesta passejada forma part d’un conjunt de visites, una per a cada dissabte de juliol, on la muntanya de Sant Pau, la natura i les famílies són els protagonistes.

Caldrà complir les mesures de seguretat i higiene obligatòries per la COVID19: portar mascareta de protecció, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions del guia.

La visita té un cost de 6’50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per majors de 65 anys, infants d’entre 4 i 11 anys i discapacitats hi ha un 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia i es pot obtenir més informació a o trucant al 93 818 12 54.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: