Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’avui s’amplia la zona blava al carrer Tossa de Mar de Vilafranca

La mesura ha entrat en vigor aquest dilluns dia 20, i s’aplica per substituir les places de zona blava que s’han suprimit a la plaça de l’Oli a causa de les obres que s’hi estan fent.

A partir d’aquest 20 de juliol entra en vigor un nou tram de zona d’estacionament regulat amb zona blava al c/ Tossa de Mar, concretament entre el c/ Mestre Josep Recasens i el c/ Amàlia Soler.
Amb aquesta ampliació també es dona continuïtat en aquest vial, donat que ja existeix estacionament en zona blava en els trams entre l’av. de Tarragona i el c/ Mestre Josep Recasens i entre el c/ Amàlia Soler i el c/ Ramon Freixas.
Amb les places que s’habilitaran en aquest tram es compensen les que s’han suprimit amb les obres de remodelació de la plaça de l’Oli, amb la qual cosa es dona compliment al contracte vigent de la concessió de la zona blava de Vilafranca que l’Ajuntament té amb SABA Aparcaments.
La zona blava fomenta la rotació de vehicles en horari comercial i afavoreix i potencia el comerç local. Fora de l’horari de zona blava, l’estacionament és gratuït i facilita l’aparcament al veïnat de la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: