Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Calpena presenta ‘El primer capità’ al cicle de Tertúlies d’estiu als cellers

El periodista i escriptor Enric Calpena era el convidat a la segona vetllada del cicle ‘Tertúlies d’estiu als cellers’, que tenia lloc aquest dimecres al vespre a Can Bas.

En conversa amb el director de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Joan Beumala, Calpena presentava el seu darrer llibre. Titulat ‘El primer capità’, es tracta d’una biografia novel·lada de Joan Gamper, fundador, primer president i primer capità, a més de gran golejador, del FC Barcelona.

Abans de començar la tertúlia ens feia cinc cèntims de la figura de Gamper i de la tasca que ha fet com a escriptor per «imaginar» el vessant més personal del seu protagonista.

Calpena també comentava que la novel·la és entretinguda, també per a aquells lectors que no són especialment aficionats al futbol.

Organitzades conjuntament per La Cultural llibreria, Vinseum, la Biblioteca Torras i Bages, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, el cicle ‘Tertúlies d’estiu als cellers’ es proposa’ conjugar cultura i vitivinicultura a partir d’una tertúlia que té com a punt de partida la presentació d’un llibre mitjançant l’entrevista amb l’autor.

A la propera tertúlia, dimecres vinent a les vuit del vespre, Eva Baltasar hi presentarà ‘Boulder’. Serà a Torres, al Jardí-Restaurant el Celleret.

Ateses les circumstàncies actuals, les persones interessades a seguir en directe la tertúlia han de fer una reserva prèvia d’espai a entrades.vinseum.cat.

Les tertúlies es retransmeten d’un dimecres per un altre a dos quarts de nou del vespre per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: