Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca el Vilaestiueja amb la proposta de ‘Contes desexplicats’ al Claustre de Sant Francesc

Aquest dilluns a la tarda va arrencar el Vilaestiueja, una proposta educativa i de lleure que vol omplir d’activitats les tardes del mes de juliol.

La intenció és que sigui un complement al que ja s’ofereix des dels casals d’estiu als matins, adreçada a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies. Així ho explica la regidora d’Educació, Xell Montserrat.

La primera sessió va tenir lloc al Claustre de Sant Francesc, aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda. Es tractava de l’espectacle ‘Contes desexplicats’ de la companyia Vivim del Cuentu. Els seus integrants són Oriol Toro i Borja Castellet.

Per participar-hi cal fer reserva prèvia, que s’ha de gestionar a través de la web de l’ajuntament a l’apartat Vilaestiueja. Les activitats s’aniran fent de dilluns a divendres durant tot el mes de juliol. Són gratuïtes, amb la voluntat de fer-les el màxim d’accessibles a tota la població, però sí cal fer reserva prèvia a la web per controlar l’aforament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: