Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
A partir del 15 de juliol torna ‘L’estiu a l’Índex’ a Sant Sadurní

A partir del 15 de juliol torna ‘L’estiu a l’Índex’ a Sant Sadurní

En aquesta edició, i per tal de garantir les distàncies entre els assistents, es trasllada l’escenari el pati de l’Índex a la zona de pistes del Parc Lluís Companys.

Del 15 al 29 de juliol, la regidoria de Joventut de la capital del cava presenta una nova edició de l’Istiu de l’Índex, cicle de propostes musicals i espectacles que omple les nits de juliol. Enguany, a causa de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, es canvia d’ubicació. De l’habitual pati exterior de l’Índex es passa a la zona de pistes del Parc Lluís Companys, un emplaçament que permetrà ampliar l’aforament, sempre respectant les mesures de protecció sanitària i de distanciament entre els espectadors.
L’hora d’inici de tots els espectacles serà a 2/4 d’11 del vespre, i és recomanable fer reserva prèvia a través del web indexjove.cat.
L’Istiu 2020 presentarà un total de cinc espectacles, que arrencarà el dimecres 15 de juliol amb un concert doble a càrrec d’artistes locals. Ramon Castellví, amb la seva bateria i propostes rock; i el rock and roll de ‘Sin Reputación’. El dia següent, dijous 16 de juliol, prendrà el relleu ‘Joina Canyet’, que presentarà el seu àlbum Companyes, en què fusiona el rap, el jazz, el funk i l’electrònica.
La setmana següent, també hi haurà una doble sessió, el dimecres 22 de juliol amb el divertit espectacle acrobàtic ‘Back 2 Classics’. I dijous 23 de juliol, el ritme i la percussió a càrrec de ‘Sound de Secà’.
L’Istiu s’acomiadarà d’aquesta edició especial el dimecres 29 de juliol amb la comèdia teatral ‘Lubbert’, un món imaginari amb personatges grotescos i imatges surrealistes.
En tots els casos caldrà fer ús de mascareta, l’aforament serà limitat i l’espai estarà ordenat per poder respectar les distàncies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: