Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà del 24 al 26 de juliol la catorzena edició del Vijazz

A nivell de cartell musical el protagonisme serà per músics catalans i de l’estat, i de moment s’ha avançant que el trio de Carles Benavent serà el que tancarà el Vijazz el dia 26.

Aquest dimecres al migdia es feia a l’enològica la presentació de l’edició d’aquest 2020 del Vijazz Vilafranca, la catorzena. El president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i Judit González en nom de Banc Sabadell, han estat els encarregats de donar la notícia.
Margalef explicava que han volgut esperar per tenir el màxim de certeses que el festival es podria fer de la millor manera possible. Per això han decidit retardar unes setmanes la celebració, i fer-lo entre el 24 i el 26 de juliol enlloc de fer-lo a primers de mes com era habitual. Consideren que si es manté l’evolució positiva en relació a la pandèmia d’aquestes darreres setmanes, seran unes dates en que es podran fer activitats amb més tranquil·litat a nivell de seguretat sanitària per a tots els participants.
En un sentit similar, l’alcalde Pere Regull ha volgut destacar que s’estarà pendents de l’evolució de les recomanacions que es vagin donant en les properes setmanes. Espera però que de cara a finals de juliol les circumstàncies permetran fer un bon Vijazz.
Una de les qüestions en que ja s’estava treballant des de fa mesos és en el canvi en el nom del festival, que passa a dir-se Vijazz Vilafranca. En nom de Banc Sabadell, Judit González ha explicat que tot i que enguant el Vijazz perdi el cognom de Banc Sabadell, l’entitat continua donant-hi tot el suport i es manté com a un dels espònsors principals del certamen. Ha explicat que el seu compromís amb el territori i la promoció dels productes del Penedès es manté.
A nivell de cartell s’ha donat el nom del grup que tancarà el dia 26 de juliol el Vijazz, i que serà el trio que encapçala Carles Benavent. El programa musical i els espais pel que fa a aforaments i accessibilitat s’aniran concretant en les properes setmanes.
En relació als cellers, Margalef ha apostat per tal que hi participin el màxim possible, i ha explicat que es buscarà créixer cap a la Rambla de Sant Francesc per tal d’esponjar-los al màxim i garantir les distàncies de seguretat recomanades. Ha tornat a insistir en el fet que prevaldrà per sobre de tot la seguretat de tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: