Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix prepara una Festa Major i programació cultural adaptada a la nova situació

El govern de l’Ajuntament de Torrelles introduirà canvis en la programació cultural i festiva prevista per aquest estiu a causa de la crisi de la COVID-19.

Amb l’objectiu de reduir el risc de contagi i evitar les grans aglomeracions, es farà un major esforç per diversificar els actes al llarg dels mesos de juliol i agost, i que es duran a terme a espais i emplaçaments que reforcin les mesures de seguretat sanitària, amb els assistents asseguts i preservant la distància interpersonal.
A partir del 25 de juliol i durant les nits de divendres del 31 de juliol, 7, 14 i 21 d’agost, s’apostarà per l’organització d’activitats de petit format. La Festa Major es concentrarà el cap de setmana del 22 i el 23 d’agost i es clourà el dia 25, dia del patró de Torrelles de Foix, Sant Genís, amb la tradicional missa presidida pel torrellenc i bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo. L’Ajuntament pretén amb aquestes mesures contribuir a recuperar el pols lúdic i cultural i contribuir a la reactivació del municipi després d’aquests mesos tan complexos. Així mateix, també vol tenir un record per a totes les famílies i veïns que durant aquesta pandèmia hagin patit la pèrdua d’alguna persona estimada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: