Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix descarta obrir la piscina municipal aquest estiu

L’Ajuntament de Torrelles ha pres la decisió de no obrir aquest estiu la piscina municipal de Les Dous, després d’avaluar la proposta amb entitats i diversos col·lectius del municipi.

La instal·lació rep cada temporada molts banyistes i usuaris que no viuen a Torrelles de Foix, un factor que impacta sensiblement en el control sanitari per minimitzar el risc de contagis dels veïns i veïnes.
A més, les mesures per garantir la seguretat dels usuaris, l’adopció de franges horàries o la gestió dels accessos, suposaria un esforç important per les finances municipals. Davant la recent crisi sanitària de la COVID-19, que ha tingut i tindrà també un gran impacte econòmic i social, l’Ajuntament aposta per destinar aquests recursos a d’altres iniciatives i projectes.
El govern té previst impulsar solucions i mesures perquè la població pugui refrescar-se i combatre les altes temperatures si aquest estiu es produeix algun episodi d’onada de calor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: