Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SOS Penedès demana una moratòria urbanística a la Vegueria Penedès

En un comunicat expressen que la Generalitat ‘no pot seguir tramitant plans especulatius, innecessaris i obsolets’.

SOS Penedès proposa aturar la tramitació dels plans i projectes urbanístics que puguin alterar la recerca del model Territorial, consensuat a través del procés democràtic de participació ciutadana, que ajudi a definir les directrius per a la redacció del Pla Territorial de la Vegueria Penedès. En un comunicat expressen que la Generalitat ‘no pot seguir tramitant plans especulatius, innecessaris i obsolets i deixar de banda la gran oportunitat d’entrar en el segle XXI redactant un Pla Territorial modèlic com ha de ser el Pla Territorial de la Vegueria Penedès’.
Des de SOS Penedès demanen una moratòria urbanística de tots els plans i projectes en tot l’àmbit territorial de la Vegueria Penedès, perquè entenen que abans d’aprovar nous plans urbanístics expansius i obsolets de zones residencials, industrials i de serveis, cal de repensar el model territorial que es vol davant els nous reptes econòmics, socials i ambientals.
Critiquen que la Direcció General de Política Territorial i Sostenibilitat segueix la seva política de divulgar la sostenibilitat i l’economia circular mentre que redacta, aprova i impulsa urbanitzacions expansives innecessàries, obsoletes i que només beneficien a les empreses que ostenten negocis de compra i venda de parcel·les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: