Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní tira endavant un pla de xoc per frenar l’impacte econòmic i social de la Covid-19

Sant Sadurní tira endavant un pla de xoc per frenar l’impacte econòmic i social de la Covid-19

Es tracta d’un paquet d’ajuts directes, subvencions i bonificacions consensuat i aprovat per tots els grups municipals del consistori.

Aquest dimecres es va celebrar un ple extraordinari i urgent en què es va aprovar una destacada bateria de mesures per fer front a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la crisi sanitària del coronavirus.

El pla de xoc, que ha estat elaborat i consensuat per tots els grups municipals, compta amb un pressupost de 530 mil euros i deixa la porta oberta a incorporar canvis i noves mesures, depenent de com evolucioni la situació.

Entre les prioritats del pla de xoc hi ha diverses qüestions. Per posar alguns exemples, s’hi han previst mesures destinades a fomentar la conciliació familiar i garantir l’accés al treball, amb un suport extraordinari per potenciar el Casal d’Estiu i afavorir la inscripció de totes les famílies que ho necessitin. També ajuts a arrendataris per valor 40.000 euros, amb una prestació d’ajut temporal d’un màxim de 150 euros mensuals per al pagament de les mensualitats d’abril a juny. Així com la concessió de beques menjador per valor de 36.000 i la creació de targetes moneder d’impacte social per promoure el comerç local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: