Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní comença la celebració de les festes dels Barris 2020

Sant Sadurní comença la celebració de les festes dels Barris 2020

Comencen enmig d’una situació tan excepcional com ho és la crisi sanitària.

Els Barris són una de les festes més arrelades al municipi i els genera recança no poder-les celebrar al carrer com ho han fet sempre. Seran uns Barris especials. Aquest any, per exemple, poden sentir la Banda de Barris des dels balcons i, un any més, les cases i garatges s’obriran per oferir cava i coca a amics i veïns, sempre en petit grup. Per fer més present que són Barris, cada dia a les dues se sentirà la tradicional tronada d’inici des de cada barri que celebra la seva festa. Aquest dijous el barri Ajuntament, divendres el barri Sant Antoni, dissabte el barri Montserrat, diumenge el barri Església, dilluns vinent, 15 de juny, el barri Diputació, el 16 de juny el barri Cavallers i finalment el dimecres, 17 de juny, el barri Raval. La Banda de Barris, aquest any, no anirà seguida dels tradicionals rengles però no deixarà de sonar als carrers de Sant Sadurní, fent els recorreguts de sempre. Des de l’ajuntament es demana que es guarneixin els balcons, fent que Sant Sadurní faci olor de Barris. En aquests barris tampoc hi faltaran els confits, que es portaran a casa, a totes les famílies que ho hagin sol·licitat. Els més menuts rebran de la mà dels regidors i regidores les paperines de confits a casa seva. Els Barris se celebren des del carrer, participant en els actes organitzats, però també des de cada casa, especialment en els garatges on es convida a familiars, amics i veïns a compartir cava i coca, aquest any en grups de fins a 15 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: