Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rafel Nadal ha signat exemplars del seu darrer llibre a La Cultural i a l’Odissea

L’escriptor i periodista Rafel Nadal va visitar Vilafranca el divendres passat per signar exemplars del seu darrer llibre Mar d’estiu.

Va aprofitar el viatge per fer-ho a dues llibreries. De sis a set de la tarda, a La Cultural i de set a vuit a l’Odissea. Ho va fer sota estrictes mesures de seguretat. Amb mascareta, distància i havent-se rentant les mans.
Malgrat tot, Rafel Nadal ja va començar la setmana anterior una gira de signatures del llibre a Girona, que va continuar la setmana passada per terres tarragonines i el Penedès. L’autor destaca que es nota que la gent ha llegit durant la pandèmia i té ganes de compartir les seves opinions amb els autors.
El nou llibre Nadal és un llibre de viatges que té com a escenari principal la Mediterrània i, de manera molt més concreta, l’atracció que l’escriptor gironí sent per les illes com a espais geogràfics i humans en els quals encara és possible descobrir i observar maneres de viure que, en la majoria de països riberencs, la indústria turística i els canvis socioeconòmics han fet desaparèixer.
Un llibre que pot haver agafat un aire nostàlgic en temps de confinament, tot i que no era la intenció de l’autor.
Més enllà d’una sòlida i documentada ressenya de llocs visitats i revisitats per Rafel Nadal al llarg d’una vida marcada per la passió de la descoberta i per l’atracció vers la Mediterrània, Mar d’estiu és també un exercici memorialístic que, precisament, explica la relació entre l’escriptor i aquest mar. En aquest sentit, Nadal és mostra com una autèntic expert, com un gran coneixedor sobre temes nàutics i, més en concret, sobre el món mariner i pescador, així com un viatger expert a qui li agrada tan descobrir mons nous com tornar a assaborir, amb calma i tranquil·litat, espais ja coneguts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: