Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pro Vegueria Penedès es reunirà amb el president de la Generalitat a finals del mes de juliol

L’objectiu de l’entitat és concretar l’avenç en el desplegament dels serveis en el territori de la Vegueria.

Durant els mesos de confinament la plataforma ha estat activa, reclamant als mitjans de comunicació la visualització de la Vegueria. També van adreçar una carta al president i vicepresident de la Generalitat demanant una reunió, tot i expressant el desconcert per l’incompliment del termini de tres anys de desplegament dels serveis.
Aquesta setmana passada han rebut resposta de presidència anunciant que a finals de juliol es farà una reunió al Penedès amb el president Quim Torra i volen aprofitar la reunió per concretar l’avançada en el desplegament.
Per desbloquejar la situació de cronificació i plantejar els reptes de futur aquest dilluns es van reunir amb el Delegat Territorial de la Generalitat al Penedès, Pere Regull.
La Delegació Territorial de la Generalitat al Penedès s’ubica a les instal·lacions de l’INCAVI.
L’igualadí, Pep Solé, apunta que una manifestació evident que cal aplicar el desplegament han estat les incongruències en l’àmbit sanitari que s’han posat de manifest en el desconfinament per la pandèmia de la Covid-19.
També des de Pro Vegueria Penedès, Jordi Cuyàs, ha volgut respondre a l’alcaldessa Ada Colau, recordant que per llei el Penedès no és àrea metropolitana.

2020-06-26-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: