Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paradistes situats a la rambla de Nostra Senyora preferirien estar a la seva ubicació de sempre

El Mercat dels Dissabtes ha recuperat totes les parades des d’aquest dissabte, però amb una nova disposició fins que es pugui retornar a la normalitat.

En les darreres setmanes el mercat de Vilafranca ha anat reincorporant parades de manera progressiva i en tot moment d’acord a les indicacions de les autoritats sanitàries pel què fa a aforament, mesures de seguretat i nombre de parades. Des d’aquest dissabte ja es compta amb la totalitat de parades però amb una disposició diferent i ocupant noves ubicacions per tal de deixar més espai entre parades i d’evitar aglomeracions, però garantint la continuïtat comercial. Per tal de tornar a ubicar tot el mercat, ha calgut dur a terme mesures excepcionals, com ara l’última en aplicar-se, aquest darrer dissabte, que ha estat la rambla Nostra Senyora, que els dissabtes queda tallada a la circulació. També ha estat necessari eliminar fileres de parades, fer passadissos més amples i garantir una major separació entre parades. Els darrers paradistes a incorporar-se han estat les parades no alimentàries ubicades habitualment al C/ de la Cort, plaça de la Constitució i Vall del Castell, que se situen ara a la Rambla de Nostra Senyora ocupant la zona de vianants i també la calçada.
Alguns dels paradistes ens explicaven que és un bon espai, però que preferien el d’abans perquè el canvi ha despistat als seus clients.
Els paradistes entenen que els canvis d’ubicació s’han hagut de fer per mesures de seguretat, però preferien la seva situació habitual i esperen recuperar-la.
Els paradistes del mercat han viscut una situació molt complicada en els darrers mesos.
El paradistes no són gaire optimistes, però no perden l’esperança de recuperar vendes en les properes setmanes. Amb les noves ubicacions i mesures es vol guanyar amplitud, evitar aglomeracions, i garantir el retorn de l’activitat comercial a les gairebé 200 parades del mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: