Dissabte, 23 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Òmnium denuncia, en una concentració a la Plaça de la Vila, la repressió de l’Estat

Òmnium denuncia, en una concentració a la Plaça de la Vila, la repressió de l’Estat

A les set de la tarda, responent a la crida d’Òmnium Cultural, una trentena de persones han fet una asseguda amb cadires a la plaça de la Vila de la capital de l’Alt Penedès.

Vilafranca ha estat una de les set ciutats on aquest dimarts es va fer una acció de denúncia de la repressió dels poders de l’Estat, en aquest cas contra el Tribunal Constitucional que aquest mateix dimarts va rebutjar suspendre la condemna dels presos polítics mentre resol els seus recursos d’empara contra la sentència del Procés.

A les set de la tarda, responent a la crida d’Òmnium Cultural, una trentena de persones han fet una asseguda amb cadires a la plaça de la Vila de la capital de l’Alt Penedès, que s’ha sumat així a les accions de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, la Seu d’Urgell i Manresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: