Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola s’ha sumat a la commemoració del Dia Mundial de l’ELA

Olèrdola s’ha sumat a la commemoració del Dia Mundial de l’ELA

Diumenge es van il·luminar de color verd alguns espais del municipi, i els regidors del consistori van fer-se una fotografia fent amb les mans la lletra ‘L’.

Els onze regidors han protagonitzat una fotografia conjunta al peu de la muralla del Conjunt monumental i s’han il·luminat de verd la capella de Sant Cugat de Moja, el campanar de l’església de Sant Miquel i el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.
Aquest diumenge 21 de juny l’Ajuntament d’Olèrdola ha participat en la commemoració del Dia Mundial de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica), responent a la campanya “Fes un gest per l’ELA” que promou la Fundació Miquel Valls.
Els onze regidors de l’Ajuntament es van reunir al conjunt monumental d’Olèrdola, el punt més emblemàtic del municipi, i al peu de la muralla es van fotografiar fent el Gest per l’ELA, que consisteix en posar els dits índex i polze de la mà dreta en forma de lletra “ela”. Dins de la campanya, aquest diumenge es van il·luminar de color verd el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, la capella de Sant Cugat de Moja i el campanar de l’església de Sant Miquel.
La campanya és una forma de donar suport a la Fundació Miquel Valls en la seva lluita contra aquesta malaltia i en el treball que fa per a millorar la qualitat dels afectats d’ELA i de les seves famílies a tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: