Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la preinscripció per a l’Escola de Música de l’Alt Penedès

Per estudiar a l’EMAP cal estar empadronat en algun dels 19 municipis que col·laboren en aquest projecte educatiu del Consell Comarcal.

Aquesta setmana s’ha obert la preinscripció per al nou alumnat de l’Escola de Música de l’Alt Penedès. Per estudiar a l’EMAP cal estar empadronat en algun dels 19 municipis que col·laboren en aquest projecte educatiu del Consell Comarcal: Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Olesa de Bonesvalls, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix, Vilobí del Penedès i Cabrera d’Anoia (aula associada a Sant Pere de Riudebitlles).

Les sol·licituds s’han de fer preferentment de manera telemàtica, a través del portal de tràmits i gestions del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Tota la informació sobre aules, oferta educativa, professorat, quotes i bonificacions, i també la documentació necessària per a la preinscripció, es pot consultar a la web de l’Escola de Música www-emap-cat

Aquests darrers mesos, l’Escola de Música de l’Alt Penedès s’ha adaptat per poder seguir oferint la major part de les classes on line. L’inici del curs 2020-2021 està previst que comenci amb el 100 % de l’oferta educativa (des dels programes de Sensibilització musical per als més petits, fins a les formacions i grups musicals ), però si els protocols sanitaris de la COVID-19 així ho requereixen, l’organització d’algunes matèries es pot veure afectada. En qualsevol cas, no es cobrarà la matrícula fins al moment d’iniciar el curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: